dream yoga

Yoga en Mindfulness

Met aandacht voor wat jou beweegt

Dynamische hatha yogales met mindfulness invloeden.

Elke les bestaat uit een meditatie, warming-up, afwisselende yoga-houdingen (staand/zittend/ liggend), adem- en/of mindfulness oefeningen en wordt afgesloten met een eindontspanning.
Bij deze lessen wordt je meer of minder (dat is per persoon en per les verschillend) uitgedaagd in de houdingen. Dat zorgt ervoor dat je los komt van je gedachten.

Wekelijks wordt er een nieuwe les gegeven, waarbij de basishoudingen regelmatig terugkomen en je deze gaat herkennen. Bij alle lessen speelt de adem een belangrijke rol, welke je gaandeweg steeds meer gaat ervaren en benutten. De eerste keren zul je mogelijk je lichaam nogal wat tegenkomen. Blijf in vertrouwen, na een aantal lessen merk je al verschil.

Door eens (of meerdere keren) per week jezelf ruim een uur de tijd te gunnen om de verbinding met jezelf te herstellen en/of te onderhouden, bevorder je de soepelheid van zowel je lichaam als je geest. Je gaat op een milde manier met je lichaam aan de slag, waardoor je uit je hoofd komt en leert voelen wat werkelijk klopt voor jou. Wanneer je daar gehoor aan gaat geven, zul je andere keuzes gaan maken en steeds meer ontspannen in het leven gaan staan. Hierdoor zul je de dagelijkse beslommeringen beter aankunnen.


Tijdens de yogalessen wordt gebruik gemaakt van zachte achtergrond muziek.
De lessen worden gegeven in groepen van 8-14 personen.
Ervaring met yoga is niet nodig om mee te kunnen doen aan de yogalessen. De lessen zijn zo opgezet dat je jezelf meer of minder kunt uitdagen in de yoga-beoefening, afhankelijk van jouw mogelijkheden/behoefte.

Wat heb je nodig?

Een yoga-mat, een (fleece) dekentje of grote handdoek voor de eindontspanning en makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen.Yoga wordt beoefent op blote voeten.
Heb je nog geen yogamat, geef dat dan aan, dan wordt er gezorgd voor een mat die je kunt gebruiken tijdens de proefles.

Interesse in een andere yogavorm?

Zin om mee te doen?

Heb je zin gekregen om mee te komen doen, laat het dan weten.

Ja, ik meld me aan voor een proefles
Yoga is a light, which once lit, will never dim.
The more you practice, the brighter the flame.