dream yoga

Yin Yang Yoga

Ontdek jouw yin en yang kant

Combinatie van beide vormen van yoga

Elke les start met een meditatie, gevolgd door afwisselende yogales, waarbij de yin en yang yogastijlen worden gecombineerd.
Bij de yang houdingen zetten we in op spierkracht. Met de zachtere yin-houdingen zoeken we de verdieping op en werken we in op het bindweefsel. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.

Door deze combinatie wordt het beste van twee (yoga-) werelden bereikt.

De lessen zijn gevarieerd; elke week is er een nieuwe les, waarbij basishoudingen regelmatig terugkeren. Hierdoor ga je de houdingen herkennen en kun je steeds meer diepgang in de houdingen ervaren.

Yoga heeft een milde werking en zorgt ervoor dat je met zachte kracht aan de slag gaat met (bewustwording van) lichaam en geest.
Met geduld en een “beginners mind” bemerk je na verloop van tijd vaak kleine of grotere (positieve) veranderingen.


Yoga kan een bijdrage leveren aan het versoepelen van het lichaam, maar vooral aan hoe je omgaat met dat wat je in je lichaam of geest tegenkomt. Daar valt vaak de meeste winst in te behalen.

De yogalessen worden gegeven in kleine groepen van ca. 10 personen. Ervaring met yoga is niet nodig om mee te kunnen doen aan de yogalessen.

Wat heb je nodig?

Een yoga-mat, een (fleece) dekentje of grote handdoek voor de eindontspanning en makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen.Yoga wordt beoefent op blote voeten.
Heb je nog geen yogamat, geef dat dan aan, dan wordt er gezorgd voor een mat die je kunt gebruiken tijdens de proefles.

Interesse in een andere yogavorm?

Zin om mee te doen?

Heb je zin gekregen om mee te komen doen, laat het dan weten.

Ja, ik meld me aan voor een proefles
Yoga is a light, which once lit, will never dim.
The more you practice, the brighter the flame.